2019-05-23

TERMÉKINFORMÁCIÓK – BEST BODY NUTRITION

Kérdések és válaszok a Best Body Nutrition termékeivel összefüggésben

ZSELATIN- ÉS CELLULÓZKAPSZULÁK

Kapszuláink zselatinból és cellulózból készülnek

Számos gyártó alkalmaz kapszulás kiszerelést, hogy termékeit felhasználóbarát módon és formában juttassa el ügyfeleihez. A leginkább elterjedtek az állati alapanyagból – sertésből és marhából – készült kapszulák. Minőségüket tekintve megkülönböztetünk továbbá kemény, vagy lágykapszulákat.

A Best Body Nutrition a hagyományos, sertésalapanyagból készült kemény zselatinkapszulák mellett speciális, vegán (növényi eredetű) cellulózkapszulákat is alkalmaz. A kemény zselatinkapszulák a száraz és poralapú összetevők esetében alkalmazható. A lágykapszulák alkalmazása a folyékony állagú összetevők, mint pl. az Omega 3 zsírsavak, esetében javasolt.

A Best Body Nutrition egyre szélesebb körben alkalmaz XXL vegán cellulózkapszulás kiszerelést. Jelenleg cégünk az egyedüli gyártó, mely vegán kapszulákat használ. A cellulóz a növényi sejtfal alapvető összetevője. A vegán kapszulák nem tartalmaznak sertés- vagy marhazselatint. Különösen azok a sportolók, akik nem alkalmaznak állati eredetű készítményeket, a cégünk által biztosított vegán alternatíva kitűnő választásnak bizonyul. A kapszula külső borítása csekély folyadéktartalommal rendelkezik, így alkalmas a különösen folyadék-érzékeny összetevők esetében.

Vegán kapszulák formájában a következő termékeink kaphatóak (Hardcore termékek): BCAA Black Bol Caps, Tribuforte Evo Caps, Creathyl Caps, Devils Burn Caps, Gaba XXL Caps, 100 % Pure Arginin.

 

ANABOLAN POST LOAD

Tartalmaz-e a Hardcore Anabolan Post Load illegális doppingszereket?

Nem, cégünk Anabolan Post Load terméke nem tartalmaz doppingszereket. Az „anabol” szó a görög nyelvből származik, jelentése: felépíteni. A testépítők az anabolikus táplálékkiegészítőket, célzottan az izmok építése céljából alkalmazzák.

 

EDZÉS ELŐTTI ÉS UTÁNI SHAKE-K

Milyen célból használhatóak a következő, edzés előtti és utáni termékek: Nitrobolan Pre Noxx és Anabolan Post Load?

Az edzés előtti shake-k segítségével a bennük megtalálható szénhidrátok mellett fontos aminosavakkal is ellátjuk szervezetünket, melyek gondoskodnak az edzés alatti megfelelő energiaellátásról.

Az edzés utáni turmixok legfőbbképpen fehérjéket és szénhidrátokat tartalmaznak, feltöltve szervezetünk energia raktárait. A szokásos összetevők mellett (makro tápanyagok) az Anabolan Post Load BCAA-t, Glutamint, kreatint, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz.

 

FEHÉRJEKÉSZÍTMÉNYEK, KÜLÖNBSÉGEK

Mi a különbség: fókuszban a Hardcore Water Whey és a Competition Whey Isolat?

A Hardcore Water Whey 3 komponensű protein forrás: tejsavó koncentrátumot, izolátumot, valamint hidrolizátumot tartalmaz. A tiszta koncentrátum biológiai értéke 104. A három összetevő kombinációjának segítségével sikerült a Hardcore Water Whey esetében a 124-es biológiai értéket elérnünk.

A Competition Whey Isolat ezzel szemben egy tejsavófehérje izolátum, a biológiai értéke 106. Az izolátumot az ún. CFM eljárás segítségével állítják elő. A CFM egy mikro szűrős, izolációs eljárást jelent (Cross-Flow-Microfiltration), mely segítségével alacsony zsír- és szénhidrátszint érhető el. Különösen ajánlott termékünk laktóz érzékeny ügyfeleink számára.

 

BIOLÓGIAI ÉRTÉK (CHEMICAL SCORE)

Mi is az a biológiai érték?

A biológiai érték olyan normalizált számítási és értékelési módszer, mely segítségével a fehérjék minőségét meghatározhatjuk. A termékek aminosav-tartalma összehasonlításra kerül a WHO által meghatározott referencia-értékekkel. A WHO a teljes tojást, vagy az ún. ideális fehérjét határozta meg referencia-értékként. Az ideális érték: 100. Fentiek alapján egy kombinált fehérje-termék biológiai értéke meghaladhatja az ideális értéket (100).