2019-04-22

A MÁRKA ÉS A CÉG

BEST BODY NUTRITION
 

Egy értékesítési irodából kiindulva építettük fel a Best Body Nutrition-t, mint saját márkát. A márkát, mely időközben világszerte ismertté vált. Minden kontinensen van értékesítési partnerünk és csupán Németországban egy több mint 2.000 partnerből álló hálózattal rendelkezünk.
A termékkínálatunk is több mint 2.000 tételből áll. A klasszikus sporttáplálékok mellett forgalmazunk még különböző táplálék-kiegészítőket és sportcikkeket is, sportolóknak és Fitnesz stúdióknak egyaránt. Saját fejlesztési részlegünknek köszönhetően, a jövőben is szeretnénk innovatív termékekkel, az aktuális vásárlói igényeknek megfelelni.

 

A TERMÉKEINK GYÁRTÁSA DIN EN ISO 9001, IFS ÉS HACCP SZERINT TÖRTÉNIK.

 

MINŐSÉG

A legjobb minőség az alapja mindennek. A Best Body Nutrition sporttáplálkozási termékeit csakis Németországban gyártjuk.

Kutatókkal és élsportolókkal folyamatosan dolgozunk a termékek fejlesztésén.

A feldolgozás előtt minden felhasznált alapanyag minőségét szakemberek alaposan megvizsgálják. A legjobb alapanyagok mellett a bevált receptúrák garantálják a termékeink minőségét. Gyártásuk a szigorú élelmiszer higiéniás rendeleteknek megfelelően történik. Ezen felül az állami higiéniai szolgálat is rendszeresen folytat ellenőrzést nálunk.

 

ELLENŐRZÉS

A cégünk minden területén, minden egyes termék szigorú ellenőrzésen esik át mielőtt a gyárat elhagyná. Minden egyes gyártási szériából kiválasztunk egy mintát, amely a laborunkban elemzésre és megőrzésre kerül. Az összes termékünk teljes mértékben és garantáltan doppingmentes.