2019-05-23

RÓLUNK

A MÁRKA

BEST BODY NUTRITION

Egy értékesítési irodából kiindulva építettük fel a Best Body Nutrition-t, mint saját márkát. A márkát, mely időközben világszerte ismertté vált. Minden kontinensen van értékesítési partnerünk és csupán Németországban egy több mint 2.000 partnerből álló hálózattal rendelkezünk.

MINŐSÉG – A MINŐSÉG A LEGJOBB GARANCIA

MINDEN TELJESÍTMÉNYSPORTOLÓ CÉLJA, HOGY MEGBÍZHATÓ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEKKEL TÁMOGATHASSA FEJLŐDÉSÉT.


A németországi Stuttgartban található, az Olimpiai Sportolókat Támogató Központ 2010 óta elkötelezett használója a Best Body Nutrition termékeinek. Az együttműködés keretében a célunk, a sporttáplálkozás és a táplálékkiegészítők használatának területén a doppinghasználat megelőzésének erősítése. Cégünk termékeit kizárólag élelmiszer alapanyagok segítségével állítja elő. A Best Body Nutrition valamennyi terméke GMO-mentes, ami azt jelenti, hogy az előállításuk során nem alkalmazunk genetikailag módosított alapanyagokat és nem tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket. Továbbá a termékek előállítása során kizárólag aszpartam-mentes édesítőszereket használunk.

KÖLNI LISTA – ELLENŐRZÖTT SPORTTÁPLÁLKOZÁS

A BEST BODY NUTRITION AZ ÉLSPORTOLÓK MEGBÍZHATÓ PARTNERE, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A DOPPINGMEGELŐZÉS TERÜLETÉN.

A cég termékeinek minden összetevőjét ellenőrizzük arra vonatkozóan, hogy tartalmaznak-e anabolikus és androgén szteroidokat, valamint különféle egyéb stimulánsokat. A Kölni Listára® (doppingellenőrzött termékek listája) történő felvételhez szükséges, standard analízishez kapcsolódó kritériumok teljesítésén túl minden előállított termék rendszeres ellenőrzésével garantáljuk a termékbiztonságot.

.